طرز تهیه ی بیسکوئیت با تکه های رنگی


طرز تهیه ی بیسکوئیت با تکه های رنگی

برای تهیه یک عصرانه متنوع و در عین حال راحت با این بخش از شیرینی پزی سایت نمناک همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه بیسکوئیت با تکه های رنگی

 کره 170 گرم

شکر 1 لیوان

پنیر خامه ای 120 گرم
وانیل پودری نصف ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد 
آرد دو لیوان
ام اند امز خورد شده 2 لیوان
جو فوری 1 لیوان
 
 
طرز تهیه
 
کره باید به دمای اتاق رسیده و کاملا نرم باشه
اگر از وانیل مایع استفاده میکنید مقدارش 1 ق چ هستش
 
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم
 
کره و شکر و وانیل و پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ رو به خوبی با همزن برقی هم میزنیم تا حجیم شه و بعد آرد رو اضافه میکنیم
 
 
نکته ی مهم در مورد جو
شما میتونید جو فوری رو توی بازار پیدا کنید این مدل جو با جو پرک فرق میکنه. تقریبا پختی نداره
 
فقط سایز و شکلشون رو با هم مقایسه کنید
اون دونه های درشت که میبینید جو پرکه اون ریزه ها هم جو فوری هستند
 
 میتونید از جو پرک هم استفاده کنید:
جو رو توی یه سینی بزرگ بریزید
بذارید توی فر 180 درجه و هر از گاهی با قاشق چوبی همش بزنید. بعد از نیم ساعت از فر خارج کرده و بعد از اینکه سرد شد توی بلندر قدری آسیابش کنید
حالا از این جو یک لیوانش رو جدا کرده و استفاده کنید
 
جو رو توی مخلوط ریخته و هم میزنیم
برای این بیسکویت شما به اسمارتیز نیاز دارید
مارک ام اند امز یه طعم کاملا شکلاتی داره و حتی عطر شکلات تلخ رو داره
این مارک به خصوص شیرینیش به نسبت بقیه مارکها کمتره و برای همین در نهایت بیسکویتها شیرینیش زیر دل رو نمیزنه
متاسفانه اگر از مارکهای دیگه استفاده کنیم بیسکویتها مون زیادی شیرین میشن. پس احتمالا باید اندکی از شکر رسپی رو کم کنید.
اگر از ام اند امز استفاده میکنید هم که نتیجه عالی خواهد بود
 
بیسکوئیت 
 
خوب می کوبیمش تا خوب خورد بشه 
ولی زیاد نکوبیدش همینقدر که نصف یا ربع بشن کافیه. توشون دونه کامل هم باشه ایرادی نداره.
 
ام اند امز خورد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم
کم و زیاد کردن مقدارش دست خودتونه. چشمی بسنجید و ببینید میخواید چقدر رنگی باشه
 
روی سینی فر کاغذ روغنی قرار میدیم دیگر چرب کردن نمیخواد
از مواد به اندازه یک اسکوپ با قاشق بستنی زنی توی سینی با فاصله میریزیم
 
این بیسکویتها توی فر اونقدری تغییر شکل نمیدند پس با دست یا پشق قاشق کمی پهنش کنید
 
به مدت 15 دقیقه توی فر قرارش می دیم
لازم نیست رنگ بیسکویتها عوض شه همین که حاشیه زیرینش کمی طلایی بشه کافیه. از فر خارج کنید.
  
باز هم توصیه میکنم به شیوه من در مورد پخت بیسکویتها عمل کرده و ابتدا توی هر سینی فقط دو بیسکویت قرار بدید
لطفا به رنگ توجه کنید و نه به زمان پخت
منبع : آشپزی آن لاین/ن
طرز تهیه ی بیسکوئیت با تکه های رنگی - تصویر 3
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه